Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Баба Цана
Македонска
(10)
Време за достава: 45 минути
Просечно време за достава: 59 минути
Петок: 09:00 - 21:30
Мин. нарачка: 300 ден. + достава
Плаќање: во готово/со картица

САЛАТИ

СИРЕЊА

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА

СУВОМЕСНАТИ

ВАРИВА

ПЕЧЕНО МЕСО

ПОСНО МЕНИ

РИБА

СКАРА

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

ДОДАТОЦИ

СЛАТКИ

Затвори
Затвори