Понуда за ресторани

Зголемен промет без дополнителна инвестиција!

 

Во соработка со КликниЈади добивате :

  • Промоција на вашиот Ресторан
  • Вашето мени на www.kliknijadi.mk
  • Достава на вашата храна до секој Ваш клиент
  • Клиентите на КликниЈади ке дознаат за Вас
  • Дополнителен профит за Вас 

Заедно до поголем Успех !

Контактирајте не на info@kliknijadi.mk или јавете ни се на 078 47 80 36 или 078 47 80 14 

Проблем со нарачки 078 47 80 14
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори