Тимот на КликниЈади

Нашите ресторани се истакнуваат со своите вкусни јадења, приготвени со посебно внимание и висок квалитет. Животот е премногу краток за лоши искуства со храна и затоа ние се грижиме нашите партнери да го одржуваат високиот квалитет на приготвените јадења. Ние ја испорачуваме храната што вие самите ќе ја одберете до вашата врата за помалку од 1 час и ни представува задоволство да ве служиме со високо квалитетни јадења.

 • employee photo

  Верче

  Координатор

  Тивка и културна секогаш љубезно ги прима вашите нарачки и организира брзо да ви бидат испорачани

 • employee photo

  Ирена

  Сметководител

  Нонстоп нешто книжи а ние немаме поима што е тоа

 • employee photo

  Стефан Ј.

  Доставувач

  Секогаш достапен кога ви треба помош или информации за Кликни Јади

 • employee photo

  Влатко

  Доставувач

  Опасен фраер што лета за да ви ја достави нарачката. Секогаш љубезен и фин.

 • employee photo

  Јованчо

  Доставувач

  Опасен фраер што лета за да ви ја достави нарачката

 • employee photo

  Ивица

  Доставувач

  Опасен фраер што лета за да ви ја достави нарачката

 • employee photo

  Милош

  Доставувач

  Со нас одвреме навреме, секогаш ни се наоѓа во гужва

 • employee photo

  Стеван транспортер

 • employee photo

  Влатко Транспортер

 • employee photo

  Мишко Транспортер

 • employee photo

  Љупка Транспортерка

  Транспортер

 • employee photo

  Борис Транспортер

 • employee photo

  Тони

 • employee photo

  Јорго Транспортер

 • employee photo

  Андријана Транспортер

 • employee photo

  Петар

 • employee photo

  Звонко

 • employee photo

  Милан

 • employee photo

  Тахсин

 • employee photo

  Иван

 • employee photo

  Ѓорѓиче

 • employee photo

  Матеј Транспортер

 • employee photo

  Ванчо Транспортер

 • employee photo

  Такси Комак Комерц

 • employee photo

  Драган Јакимов

 • employee photo

  Класик такси

 • employee photo

  Иван Мотор

 • employee photo

  Ерман Демировиќ

  29

 • employee photo

  Милош Кола

 • employee photo

  Допуна на нарачка

 • employee photo

  Маријан Вељовски

 • employee photo

  Драган Транспортер

 • employee photo

  Зоран

 • employee photo

  Алмир Аметовски

 • employee photo

  Зоран Димковски

 • employee photo

  Милош Транспортер

 • employee photo

  Далибор Стојановски

 • employee photo

  Мангаров Перо

 • employee photo

  Ристески Антонио

 • employee photo

  Наумовски Дарко

 • employee photo

  Ефтимија Јованова

Проблем со нарачки +389 2 6138 773
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче "Плати онлине" преку кое може да извршите online плаќање.За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори