Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Кибо
Македонска, Италијанска, Здрава храна, Вегетаријанска, Интернационална
(10)
Time for delivery: 45 minutes
Average delivery time: 55 minutes
Friday: 09:00 - 16:00
Min. Order: 300 den. + delivery cost
Payment: во готово/со картица

Затвори
Затвори