Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Хармонија
Кинеска, Интернационална
(23)
Time for delivery: 45 minutes
Average delivery time: 45 minutes
Friday: 10:00 - 18:00
Min. Order: 250 den. + delivery cost
Payment: во готово/со картица

Затвори
Затвори