Поради временски услови не работиме, Се извинуваме
Дада
Македонска, Италијанска, Интернационална
(24)
Time for delivery: 45 minutes
Average delivery time: 50 minutes
Friday: 09:00 - 21:30
Min. Order: 250 den. + delivery cost
Payment: во готово/со картица

Затвори
Затвори