Поради протестите во Центар и голем дел блокирани улици можно е доцнење на доставата на вашите нарачки. Се извинуваме однапред
Сите кујни
Американска (19)
Медитеранска (5)
Кинеска (5)
Турска национална (3)
Мексиканска (5)
Грчка (2)
Англиска (1)
Протеинска храна (9)
Здрава храна (13)
Арапска (1)
Македонска (52)
Италијанска (32)
Вегетаријанска (14)
Корејска (1)
Египетска (1)
Интернационална (58)
Далматинска (1)
Морска храна (12)
Јапонска (3)
Кубанска (1)
Повеќе

отворени ресторани

Затворени ресторани

restaurant photo
(1)
Кинеска, Италијанска, Вегетаријанска, Американска
Време на достава: 40 мин.
Мин. нарачка: 400 + (60д. достава)
restaurant photo
(1004)
Италијанска, Здрава храна, Вегетаријанска, Протеинска храна
Време на достава: 40 мин.
Мин. нарачка: 400 + (60д. достава)
restaurant photo
(299)
Здрава храна, Вегетаријанска, Протеинска храна
Време на достава: 40 мин.
Мин. нарачка: 400 + (60д. достава)
Проблем со нарачки 078 47 80 14
Ве известуваме дека КликниЈади веќе нема да врши наплата со картици на врата. Сите што сакаат да платат со картичка истото ќе може да го направат online преку страницата на КликниЈади.

Во вашиот профил на вебстраницата, во делот со ваши нарачки покрај секоја нарачка се наоѓа копче 'Плати онлине' преку кое може да извршите online плаќање.



За онлине плаќање КликниЈади наплаќа мала провизија од 10 денари.

Имате прашање? Побарајте не на 078 478 014

Ви Благодариме на разбирањето,
Тимот на КликниЈади
Затвори
Затвори
Затвори